Prydnad eller vibrator? Diskret vibrator att ha i hemmet

Sexleksaker behöver faktiskt inte ha det klassiska utseendet likt en jättestor rosa dildo eller den välkända “rabbit-looken”. Vi på Vibe Sensation älskar diskreta leksaker. Många av våra produkter är både snygga och diskreta, vilket gör att det inte är alltför tydligt vad de är till för. Tänk dig att du har en leksak framme, som du antingen glömt av misstag eller som är avsedd som en prydnad i ditt hem. Lek med tanken att andra kan se den, men ingen vet vad det egentligen är för något – förutom du…  

En vibrator kan ha många olika färger och former. Beroende på vibratorns funktion så kan det variera en hel del när det gäller modell och design. Inom sexleksakernas värld är det endast fantasin som begränsar. På senare tid har det framställts flertal diskreta vibratorer som skulle kunna misstas för läppstift i din väska eller inredning i ditt hem. Dessa är både smarta, smidiga och lättillgängliga – och vem älskar inte det? Både perfekt att ha hemma till vardags och att ta med i väskan på resan. 

Vi har listat tre av Vibe Sensations mest diskreta vibratorer som både gör sitt jobb samtidigt som de är snygga, lättanvända och diskreta.

Iroha Tori – Fågeln

Iroha Tori är en klitorisvibrator formad likt en fågel. Trots de diskreta utseendet är materialet gjort av lyxigt Soft-Touch silikon, som inte bara känns fantastiskt mot din hud utan de mjuka kanterna ökar också stimulansen och frambringar intensiva känslor. Fördelen med det medicinska silikonet är att det är 100% vattentätt vilket gör att du kan njuta av din leksak både till havs och på land. Iroha Tori är inte bara en mycket kraftfull klitorisvibrator utan den erbjuder även 5 olika vibrationslägen och 2 rytmiska mönster, allt för att du ska kunna uppnå så maximal njutning som möjligt.

Trots att Iroha Tori går under namnet klitorisvibrator så är det mer än bara klitoris som den faktiskt stimulerar. Den mjuka vibratorn berör hela det erogena området och alla dess nervtrådar, som gör att det känns ända ut i låren. Det uppladdningsbara batteriet håller upp till två timmar vilket gör att du slipper “jobba mot klockan” och kan istället i lugn och ro njuta av din ensamtid.

Foto av Ron Lach från pexels

Iroha Yuki – Snögubben

En vibrator eller en prydnads-snögubbe? Iroha Yuki är en så pass diskret vibrator att det är svårt för ögat att se någon större skillnad. Namnet Yuki kommer ursprungligen från Japan och betyder “snö” och “välsignelse”. Ett väldigt passande namn för denna ljuvliga skapelse. Den “snögubbe” liknande designen har inte bara ett estetiskt syfte utan formen gör att den fungerar som en klitorisvibrator ihop med en halvinsättbar spets. Tillsammans kan de stimulera dina mest intima delar till perfektion. Perfekt för dig som vill ha en mångsidig stimulans!

Likt Tori så är Yuki gjort av finaste silikon som både är skonsamt och skönt mot din hud. Till skillnad från Tori så är dock Yuki endast stänktålig och inte 100% vattentät. Det gör att den är lätt att rengöra men bör inte användas i rikligt med vatten. Den diskreta vibratorn har flertal olika intensiteter och är optimal för att massera dig till oslagbar njutning.

Uki Dama Hana – Ägget

Söker du en vibrator och en lampa i ett? Då har vi den perfekta produkten för dig! Uki Dama Hana är en diskret vibrator i form av ett ägg som ger dig en otroligt skön känsla mot kroppen. Utöver dess vibrerande funktioner så har även ägget ytterligare en egenskap i form av en sensuell belysning som både väcker och stimulerar din sinnesstämning. Uki Dama Hana är vattentät och går att använda i duschen såväl som i vatten med upp till 50 cm djup. Till vibratorn tillkommer även ett stativ som gör det enkelt för dig att mellan användningarna placera ut produkten i rummet och istället utvinna ett rogivande ljus. 

Vi hoppas att denna guiden har övertygat om att alla borde äga en snygg, smidig och diskret vibrator. Känner du att en vibrator inte riktigt är din grej? Oroa dig inte, på Vibe Sensation har vi ett stort utbud av andra produkter som kan hjälpa till att förgylla ditt sexliv. Ta en titt på våra populära kegels som är avsedda för att träna bäckenbotten. Eller varför inte passa på att ge lite extra kärlek till andra områden på din kropp med någon av våra krämer & gels.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Varukorg
Scroll to Top