bästa vibratorn

Så väljer du rätt – bästa vibratorn för dig

Att veta vilken som är den bästa vibratorn och som passar just dig kan vara som att försöka hitta en myra i en djungel. På marknaden idag finns det oändligt många produkter med olika egenskaper och som passar vid olika tillfällen. Trots det kan det ändå krävas ett par testomgångar innan du hittar din perfect match. Vi kan nästan garantera att inom vibrationsvärlden finns det något för alla.

Utbudet består av allt ifrån G-punktsstimulationer, lufttryckvibratorer, produkter som roterar, vibrerar och tillfredsställer dig på bästa sätt. Vi har därför skapat den ultimata guiden för dig i din jakt för att finna den bästa vibratorn.

G-punktsvibrator

Många vet säkert vart G-punkten sitter, men för er som inte vet så kommer en beskrivning här. Ungefär några centimeter in i vaginan på den främre väggen sitter G-punkten. Vid stimulering hårdnar och svullnar området upp, vilket kan göra det lättare att lokalisera exakt vart det är. Lyckas man stimulera det området på rätt sätt så är G-punkten en rak väg mot en härlig orgasm. Det går självklart att liva upp området med hjälp av bara dina händer men annars är en bra vibrator och sensuellt glidmedel en hjälpande hand i jakten på din G-punktsorgasm. 

Gigi 2
Iroha Zen Matcha
Iroha Minamo

En G-punktsvibrator kan ha flera olika funktioner och utseenden – men de har alla den gemensamma egenskapen att den ger en otrolig stimulans exakt där du behöver det.

Klitorisvibrator

Som man hör på namnet så är en klitorisvibrator den bästa vibratorn för att stimulera klitoris. Den synliga delen av klitoris är det området som sitter ovanför urinröret i toppen av din vagina. Likt G-punkten så är även stimulation av klitoris en fena på att frambringa orgasmer. Studier visar på att klitoris funktion endast ämnar sig för att ge sexuell njutning eftersom stor del av våra nervändar befinner sig inom området – perfekt tänker vi. Det finns många tillvägagångssätt för att stimulera klitorisområdet. Vissa kanske föredrar att använda sig utav sina egna händer och fingrar, medan andra föredrar en hjälpande hand i form av den bästa vibratorn.

Vad som klassas som den bästa vibratorn skiljer sig dock från person till person, men ni har väl inte missat den hetaste trenden på marknaden just nu? Ja, just det – Lufttrycksvibratorer.

Foto av Dainis Graveris från Unsplash

Lufttrycksvibrator

En lufttrycksvibrator hjälper dig att stimulera klitoris endast med hjälp av trycket från luft. Den här produkten har fått oss tjejer att go loco och enligt flertal recensioner har den fått ett riktigt högt betyg när det gäller förmågan att locka fram orgasmer.

Liberty, Womanizer
Womanizer DUO
Starlet, Womanizer

Föredrar man istället den mer klassiska vibrerande rörelsen kan man använda sig utav en klassisk klitorisvibrator- Det finns både mjukare modeller som stimulerar området runt om klitoris och hårdare varianter som fokuserar området extra. Gillar man det där lilla extra finns det lysande vibratorer som hjälper dig att komma i rätt stämning. Det finns även modeller som är vattentåliga och kan användas i duschen eller badet, samt vibratorer som är så små och diskreta att du kan ha den med dig i necessären. Spana gärna in någon av våra underbara lufttrycksvibratorer ovan från Womanizer – du kommer inte bli besviken!

Parvibratorer

Föredrar du istället att dela din upplevelse med någon annan så finns det ett brett urval av vibratorer som passar under en gemensam akt. Kanske går du igång på en fjärrstyrd vibrator som du kan lägga i händerna på din partner? Ibland kan det vara skönt att bara släppa all kontroll och låta någon annan styra skeppet. I vårt utbud finner du även penisringen Thor som tack vare olika justeringar både kan stimulera kvinnan och mannen under akten. Vi rekommenderar även varmt vår parvibrator Noa som ger njutning till båda parterna genom sin diskreta vibration.

Vibrerande penisring Thor
Chorus Fjärrstyrd Vibrator
NOA™

Som sagt, Vibe Sensation har ett stort utbud av vibratorer och värt att tillägga är att detta bara är ett fåtal av produkterna som finns på marknaden. Så sätt fart, greppa den första bästa lianen och börja svinga dig fram i vibrator-djungeln.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Varukorg
Scroll to Top