Liten vibrator

Krydda din semester – liten vibrator att ta med på resan

Vill du hetta till din nästa semester? Oavsett om du ska resa själv eller ska ut på en romantisk resa med din partner. Kan det vara riktigt kul och spännande att ta med en liten vibrator på resan. I detta inlägg kommer vi visa våra favoritleksaker att ta med på semestern, plus experttips om hur man packar dem.

Saknar du vanligtvis din sexleksakssamling när du är hemifrån? Som tur är behöver du faktiskt inte gå utan dem när du är på semester, idag finns det flertal diskreta vibratorer på marknaden som inte bara smälter in med resten av prylarna i sminkväskan, utan många av leksakerna är även riktigt små, vilket underlättar när du behöver hålla din packning lätt, och vill kunna få plats med så många par skor och souvenirer som du vill.

Packa alla batterier och laddare separat

Det spelar ingen roll hur diskret din vibrator är, om din läppstiftvibrator helt plötsligt börjar vibrera så kommer människor runt omkring klura ut vad det är. För att förhindra att din vibrator sätts på och börjar vibrera mitt under resan, är det viktigt att alla enheter är avstängda. Du kanske till och med vill ta ut batterierna ur leksaken och packa ner laddare/batterier separat så att ingen olycka sker och  något råkas slås på. Vissa leksaker har till och med lås, vilket innebär att de garanteras att de inte slås på av misstag. Om du reser till ett annat land, glöm inte att ta med en universaladapter för att kunna ladda din leksak!

Foto av Dainis Graveris från Unsplash

Dubbelkolla landets lagar

Om du flyger inom Sverige är Transportstyrelsens regler de du ska följa för din packning (kom ihåg att glidmedel/gels räknas som vätskor). 

Men hur svårt kan det vara att flyga med en liten vibrator utomlands? Här är det viktigt att du gör din research, det finns flera länder som har begränsningar för pornografiskt material, och sexleksaker faller ofta under det paraplyet. Om du ska flyga utomlands bör du kontrollera det landets lagar innan du packar dina sexleksaker. Om du är osäker kan det vara bäst att lämna leksakerna hemma så att du inte råkar stöta på några allvarliga problem.

Packa resvänliga leksaker och tillbehör

Som vi tidigare nämnt så finns det en stor mängd sexleksaker som är gjorda speciellt för människor på språng. Nedan kommer vi ta en titt på 3 av våra resvänliga vibratorer, som både är små och väldigt effektfulla. Vi erbjuder allt ifrån vibratorer som ser ut att tillhöra i sminkväskan till riktigt små som inte tar någon plats alls i resväskan!

Foto av Ron Lach från Pexels

Vibe Sensations topp 3-lista på en liten och resvänlig vibrator

  • Bulletvibratorn Wink+ från Crave: En diskret, stark och elegant liten vibrator. Den är liten och tyst vilket gör den perfekt att ha med på resan då den enkelt kan misstas för ett läppglans. Den är även vattentät och kommer med en mjuk silikonhätta.
  • Iroha Ume-Anzu mini: Som namnet antyder är detta en av Irohas allra minsta klitorisvibratorer. Den är så diskret att man inte vid första anblicken förstår vad det är. Det är en liten vibrator som drivs av bara ett AAA-batteri och räcker upp till fem timmar. Detta gör den till den perfekta leksaken att ta med på resan eftersom den är en såpass liten vibrator att den enkelt får plats i din handflata och har en absolut magisk beröring; i badet eller i sovrummet kommer den alltid att vara vid din sida.
  • Eva II – handsfree vibrator: En perfekt liten par-vibrator som är handsfree, och helt utan remmar! Den ger kvinnan otrolig klitorisstimulans under samlag. Leksaken är även vattentålig för enkel rengöring, uppladdningsbar via usb-kabel och har en kraftig motor som enkelt kan ställas in i 3 olika styrkor med bara ett knappklick.

1 reaktion på ”Krydda din semester – liten vibrator att ta med på resan”

  1. Pingback: Prydnad eller vibrator? Diskret vibrator att ha i hemmet - Vibe Sensation

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Varukorg
Scroll to Top