sexleksaker online

Din ultimata guide för att köpa sexleksaker online

Har du äntligen bestämt dig för att investera i en riktigt bra sexleksak? Det finns miljontals sexleksaker online så det kan vara svårt att veta just vilken man ska välja. Därför introducerar vi på Vibe Sensation våran ultimata guide för att köpa sexleksaker online! I denna artikel kommer vi ta en liten titt på det olika sexleksaker vi erbjuder och vad var och en är bra för, på så sätt kan du känna dig mer säker i ditt köp att sexleksaker online.

För vissa är sexleksaken något man använder för att kunna komma snabbt och slappna av. För andra är det ett redskap för att utforska sin egen lust och vad man gillar. Som vi tidigare nämnt är sexleksaker perfekta att använda både när man är själv, eller tillsammans med en partner. De är perfekta hjälpmedel för att leka och ha roligt tillsammans eller på egen hand, samt för att upptäcka nya sätt att njuta!

På jakt efter din första sexleksak online? – testa en klitorisvibrator!

Det finns en hel del underbara klitorisvibratorer för dig som är på jakt efter sexleksaker online. De kommer i flera olika designer och fina färger, så du kan välja något som faktiskt ser snyggt ut. Det de alla har gemensamt är att de stimulerar klitoris genom sköna vibrationer.

Ett populärt val för den som föredrar riktigt stark klitorisstimulering är en så kallad magic massager wand. Sedan finns det vibrerande stavar som man kan man använda för både penetration och för att lägga direkt mot klitoris. Perfekt för dig som gillar lite variation. Sist men inte minst finns det även så kallade rabbit vibratorer. Med denna typ av vibrator får du både inre och yttre stimulans samtidigt. På så sätt får du bästa av båda världar!

Nu på senare år har det dykt upp en ny variant av vibrator på marknaden och denna sexleksak har revolutionerat kvinnors orgasmer. Den nya sexlekaken är ju självfallet en lufttrycksvibrator (vi antar att de flesta av er har hört någon av era väninnor nämna just hur GRYMMA de är). Det finns flera olika på marknaden, allt från Womanizer till Lelos Sona 2 Cruise m.m. De är otroligt effektiva och väldigt många tycker att de är helt överlägsna för att få orgasm. De ger en mer intensiv och djupgående stimulans än andra sexleksaker online tack vare dess unika lufttryck i form av härliga pulsar.

Den omtalade g-punkten

Om du hellre föredrar att stimulera G-punkten, så finns det självklart även sexleksaker som är speciellt utformade för det och kallas g-punktsvibratorer. G-punkten ligger ca tre till fyra centimeter in på den övre slidväggen. Därför kan det vara lättare att komma åt och stimulera den med hjälp av en g-punktsvibrator.

Det går självklart att använda sig av allt från stavar, vibratorer och rabbitvibratorer för att nå den underbart sköna punkten. Dock så kan det vara lite lättare att komma år den med hjälp av en g-punktsvibrator. Genom att använda en sexleksak, som tex Lelos Gigi 2, så blir det betydligt lättare att få g-punktsorgsm, som är mycket starkare än en vanlig klitorisl orgasm. Eller till och med en fontänorgasm

Det är inte bara klitoris och g-punkten som är känsliga och erogena utan även hela området runt om, där finns det massor av nervtrådar. Vibratorer kan användas runt hela det erogena området och kan kännas mjukare vilket gör att man kan undersöka sin egen lust på olika sätt eller tillsammans med en partner.

Vilka sorters leksaker erbjuder vi?

  • Vibrator
  • Klitorisvibrator
  • G-punktsvibrator
  • Bulletvibrator
  • Magic massager wand
  • Lufttryckvibrator
  • Rabbit vibrator

(Bara för att nämna några)

Foto av Ron Lach från Pexels

Är du mer intresserad av booty play?

Analsex med leksaker är riktigt hett och även otroligt tillfredsställande för både män och kvinnor om det görs på rätt sätt. Här är det väldigt viktigt att använda sig av rikligt med glidmedel för att undvika att det gör ont eller att man skadas. Sedan finns det en hel del sexleksaker online som är designade för just butt play

Vi rekomenderar Soiree Booty plug set för dig som vill utforska din kropp och upptäcka fler erogena zoner. Den kommer i ett set om 3 booty plugs i olika storlekar så du kan testa och träna dig fram till det som känns bäst.

Letar du efter något mer diskret?

Unika och diskreta sexleksaker är våran passion! Många vill hålla sitt sexliv privat och vill därför köpa sexleksaker som är diskreta samt lätta att förvara. Vissa sexleksaker är så pass diskreta och snygga att även om någon skulle råka hitta din sexleksak så skulle ingen veta att det är en vibrator. Det finns till exempel den klassiska läppstiftvibratorn som både är liten och diskret, som du enkelt kan förvara i sminkväskan. Sedan finns det mer unika diskreta sexleksaker som är så väl kamouflerade att du kan ha de framme i hemmet utan att någon skulle gissa på att det var mer än en snygg dekoration!

Där har du det, våran ultimata guide för att köpa sexleksaker online! Vi hoppas du har lyckats få en bra uppfattning av vad vi har att erbjuda och vad du är sugen på att prova, det finns inget rätt eller fel när det kommer till sexleksaker online. Det är bara att prova sig fram tills man hittar den man gillar bäst.

1 reaktion på ”Din ultimata guide för att köpa sexleksaker online”

  1. Pingback: Så bra är kvinnlig orgasm för din hälsa - Vibe Sensation

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Varukorg
Scroll to Top