sexleksaker för par

Vibe Sensations guide: sexleksaker för par

Som vi nämnt i vårt allra första blogginlägg “Varför sexleksaker borde bli en del av allas sexliv!” så har många betraktat användandet av sexleksaker som en soloaktivitet. Men det finns en otroligt stor mängd av sexleksaker för par. Dessa leksaker kan man använda tillsammans med sin partner för att förbättra sexet och göra det roligare för båda parter. I denna artikel ska vi ta en titt på varför vi rekommenderar sexleksaker för par och hur de kan förbättra ert sexliv.

Sexleksaker för par kan minska pressen för er båda

Det är inte alltid lätt att nå den efterlängtade orgasmen, oavsett hur mycket din partner försöker. Detta kan definitivt vara något som sätter press på dig själv samt din partner som vill att du ska ha det så skönt som möjligt. Studier visar att ca 75% av kvinnor behöver någon form av klitorisstimulering för att nå orgasm. Om du har svårt att komma enbart genom penetrerande sex så kan en klitorisvibrator eller stimulerande gel definitivt vara till hjälp. 

Sexleksaker för par kan definitivt hjälpa att minska pressen för dig och din partner. Det är faktiskt vetenskapligt bevisat att vibratorer förbättrar sexuellt tillfredsställelse. Så därför tycker vi att du och din partner ska utforska vårt sortiment av sexleksaker för par! Vi kan till exempel rekommendera att du tar en titt på Chorus Couples Vibrator, en unik C-formad  vibrator som din partner kan styra med hjälp av en fjärrkontroll. 

Minska pressen på er båda och få bättre orgasm med sexleksaker för par. Bättre orgasm betyder ett bättre sexliv. Både du och din partner kommer känna er mer tillfredsställda med hjälp av en vibrator som är menad för par.

sexleksaker för par
Foto av Ron Lach från Pexels

Gör det mer spännande i sovrummet, eller i vardagen

Att introducera sexleksaker för par kan definitivt bidra med en spännande “twist” i ert sexliv. I stället för att ersätta din partner kan sexleksaker för par ses som ett sensuellt sätt att föra er närmare varandra och gör ert sexliv mer spännande. 

Flera av de sexleksaker för par vi på Vibe Sensations erbjuder har fjärrkontrollstyrning. Detta gör det möjligt för er att ta leken utanför sovrummet och ut i vardagen. Med HULA Beads kan din partner bestämma över vibrationerna medan du har ägget i dig. Detta kan göra nästan allt till en spännande lek mellan er. Din njutning läggs helt och hållet i din partners händer. Ha den medan ni går ut på middag och låt din partner höja och sänka vibrationerna för att reta och göra det hela till en riktigt sensationell upplevelse!

Vibrationsägg som denna och Anna från Feelztoys är ett riktigt bra val för dig som vill överlåta kontrollen helt och hållet till din partner. Självklart måste man inte bara använda sig av sexleksaker som är ämnade för par, det går lika bra att använda sig av en vibrator eller en penisring för att göra det hela mer spännande och skönt för er båda. Glöm bara inte att använda er av ett vattenbaserat glidmedel i bra kvalitet för att göra hela upplevelse ännu bättre.

För att sammanfatta, varför rekommenderar vi sexleksaker för par?

  • Kan förbättra ert sexliv
  • Kan minska pressen för dig och din partner
  • Vibrationerna kan bidra till lättare orgasm
  • Finns så många leksaker att välja på – ni kommer garanterat hitta något för er
  • Gör det roligare i sovrummet och vardagen

När ni väl har fått uppleva hur härligt, spännande och fräckt det kan vara att använda sexleksaker för par i sovrummet. Gör det extra skönt genom att tända några lyxiga massageljus och börja förspelet på ett sensuellt sätt som dessutom doftar himmelskt. Det finns nästan inga gränser för vad ni kan fortsätta leken med. Det är bara eran fantasi och lust som sätter gränserna.

4 reaktioner på ”Vibe Sensations guide: sexleksaker för par”

  1. Pingback: Din ultimata guide för att köpa sexleksaker online - Vibe Sensation

  2. Kul att det finns så mycket att välja på! Ska tvinga min man att läsa bloggen så kanske han också blir sugen..

  3. Pingback: Så bra är kvinnlig orgasm för din hälsa - Vibe Sensation

  4. Pingback: Krydda din semester - liten vibrator att ta med på resan - Vibe Sensation

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Varukorg
Scroll to Top